Safari Kenia

safarikenia

Groepsreis Kenia

Kenia is het ultieme land om per groepsreis te ontdekken. De natuur, het prachtige landschap, de vriendelijke mensen en de wilde dieren die in de vele parken leven zorgen voor een indrukwekkend decor. Een onvergetelijke safari met gelijkgestemden is het gevolg. Wat is er mooier dan slapen in de mooiste lodges of onder de blote sterrenhemel in tentenkampen? Spot de big5 en ontmoet de vriendelijke en kleurrijke Masai bevolking. Laat u inspireren en lees meer over groepsafari’s in Kenia of bekijk de aanbiedingen direct hieronder.

Ga naar groepsreizen Kenia >>

Privereis Kenia

Individueel door Kenia reizen stijgt in populariteit. Meer en meer organisaties springen in op de wens om in kleine groepjes Kenia te ontdekken. Gezinnen, vrienden of stellen krijgen zo de mogelijkheid om een privesafari Kenia te ondernemen. Een persoonlijke gids zorgt ervoor dat u de mooiste plekjes van Kenia te zien krijgt. Met een individuele safari bent u flexibel, niet afhankelijk van anderen en bepaalt u samen met de gids het programma. Lees meer over individuele safari’s Kenia of bekijk de aanbiedingen direct hieronder.

Ga naar Privereizen Kenia >>

Kenia Safari Strand vakanties

Interesse in een strandvakantie Kenia? Of een safari Kenia en nagenieten aan de rand van het zwembad aan het strand? Steeds meer mensen kiezen voor de combinatie om actief Kenia te beleven en af te sluiten met een aantal dagen aan de parelwitte kust van het Keniaanse Mombasa. Zo krijg je het ultieme onvergetelijke vakantie gevoel. De indrukken die je tijdens de safari hebt opgedaan worden verwerkt op uw ligbed aan het strand. Ober mogen wij nog een Tusker biertje alstublieft? Lees meer over alleen strand of combinatie met een safari Kenia.

Alle Safari Strand Kenia >>

Jullie zoeken een safari Namibie en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen!

<< Ga naar Kenia safari op maat >>

kenia-vakantie

safarikenia

strandkenia