Safari Zuid Afrika

rondreiszuidafrika

Een safari Zuid-Afrika is de ideale manier om de natuur en het wildlife te ontdekken. De Regenboognatie zoals Zuid Afrika ook wel genoemd wordt, heeft een enorme varieteit aan kleuren, culturen en tradities. In de vele wildparken kunt u uitgebreide safari’s met uw huurauto of bus maken en kennismaken met het rijke dierenleven. De enorme variatie vraagt om een zeer divers reisaanbod en dat heeft de Safari Specialist Zuid Afrika te bieden. Of u nu in groepsverband wilt rondtrekken of individueel. kies zelf wat voor u de meest geschikte safari is of vraag informatie aan!

Aanbod groepsreizen Zuid Afrika

Zuid Afrika, Swaziland en Lesotho 16 dagen
Groepsreis Zuid Afrika divers 21 dagen
Zuidelijk Afrika, 4 landen 24 dagen
Zuid Afrika on a Shoestring 15 dagen
Aanbod privereizen Zuid Afrika
Zuid-Afrika kampeersafari 13, 19 of 24 dagen
Krugerpark, Swaziland, Zululand 13 dagen
Zuid Afrika Individuele Reizen Vanaf 9 dagen
Zuid Afrika op maat:  Vanaf 15 dagen

Aanbod Zuid Afrika diversen

Gezinsvakantie Zuid Afrika 16 dagen
Luxe reis Zuid Afrika & Mauritius – 21 dagen
Camperreis Zuid Afrika – 15, 21 of 28 dagen

Camperreizen Zuid Afrika 17/23/31 dgn

Groepsreizen Zuid Afrika

Wilt u Zuid-Afrika ontdekken waarbij transport, accommodatie en gidsen tot in de puntjes geregeld zijn? Vindt u het prima om met gelijkgestemden een safari te ondernemen? Dan is een groepsreis de ideale manier om een safari te ondernemen. De nationale parken herbergen een enorme diversiteit aan flora en fauna. Een verblijf in lodges of in tentenkampen midden in de parken zal een indrukwekkend gevoel geven. Lees meer over groepsreizen Zuid Afrika of bekijk de aanbiedingen direct hieronder.

Ga naar Groepsreizen Zuid Afrika >>

Zuid Afrika privereizen

Zuid Afrika is uitermate geschikt voor een individuele safari. De infrastructuur is namelijk prima en onderweg zijn genoeg mogelijkheden voor een overnachting. U kunt kiezen om een auto te huren en zelf op pad te gaan of onder begeleiding van een privechauffeur die de mooiste plekjes van de omgeving laat zien. Zuid Afrika is dus het ideale land om een safari met uw gezin, vrienden of lekker met zijn tweeen te ondernemen. Lees meer over individuele safari’s Zuid Afrika.

Ga naar Privereizen Zuid Afrika >>

rondreizen zuid afrika

safari-zuid-afrika

zuid afrika privereizen