Safari Zambia

safari zambia

Zambia informatie

Zambia wordt gekenmerkt door een bijzonder wildlife en tal van vogelsoorten. Daarnaast zijn de wereldberoemde watervallen van Victoria Falls hier te bewonderen. Bepaalde gebieden zijn ideaal voor het beoefenen van sporten. Wandelaars en kano liefhebbers komen in Zambia dan ook genoeg aan hun trekken. Dit eventueel in combinatie met een gamedrive maakt een safari in Zambia een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring. Onderga een unieke safari in Zambia en geniet van fabelachtige zonsondergangen en een schitterende natuur.

Groepsreizen Zambia

Zambia is als groepsafari bestemming nog vrij onbekend. Een aantal organisaties biedt echter de mogelijkheid om dit prachtige land met haar wereldberoemde Victoria Falls in combinatie met omliggende landen als groepsreis te bereizen. Een rondreis door Zuidelijk Afrika en vier landen ontdekken? Klinkt als de ideale groepssafari, want ieder land is uniek en het voordeel is dat u overal de hoogtepunten te zien krijgt. Wilt u meer zien? Lees meer over groepssafari’s Zambia of bekijk direct hieronder een aantal prachtige reizen.

Ga naar groepsreizen Zambia >>

Privereizen Zambia

Wilt u Zambia individueel ontdekken? Met uw familie, vrienden of met z’n tweeen een onvergetelijke safari ondernemen in combinatie met andere landen? Onder begeleiding van een gids kunt u bij een aantal organisaties zelfstandig door Zambia en buurlanden reizen en bent u niet gebonden aan een groep. Zo bent u flexibel, met een select aantal personen en kunt u eventueel langer of korter op een bepaalde plaats blijven. Lees meer over individuele safari’s of bekijk direct hieronder de meest prachtige zelfstandige Zambia reizen.

Ga naar prive safari’s Zambia >>

zambia safari

zambia reis

zambia reizen

Aanbod groepsreizen Zambia

Aanbod privereizen Zambia

Zambia diversen